Google

Welcome Note

This site/blog will tell the world more about my lovely son, named Agus Surya Yoewira or Yoe Wen Yang (his Chinese name). Beside uploading his photos and stories, I will also quote nice, spiritual and touching stories or articles from other resources. Hope this site/blog will be inspiring and useful for other moms in this world.
(Indonesian: Site/blog ini kupersembahkan oentoek putraku terkasih, Agus Surya Yoewira/Wen Yang. Walaupun tidak detail amat, akan selalu kutuliskan perkembangan dia baik melalui tulisan, cerita atau foto-foto. Selain itu ada macam-macam puisi, tantra, kalimat indah dan artikel-artikel yang semoga dapat berguna dan menjadi inspirasi bagi yang membacanya)

MY OATH TO YOU

When you are sad, ………………. I will dry your tears
When you are scared, …………….. I will comfort your fears
When you are worried, …………… I will give you hope
When you are confused, ………….. I will help you cope
And when you are lost, …………… and cant’t see the light, I shall be your beacon….Shining ever so bright.
This is my oath………… I pledge till the end. Why you may ask? ……………… Because you’re my son.


FAMILY = (F)ATHER (A)ND (M)OTHER (I) (L)OVE (Y)OU

Surya's reply :-D

Every love that you've been given to me
will never ever go away
coz your loves are
my spirit .......
my light ........
my destination ......
my guide ...........
and
my everything......

LOVE YOU, MOMMY.... !!!

Surya's Slide Show! (new born until 2 years old)

Foto2 terbaru mereka (16 April 2010)

Surya sudah umur 3thn lbh 8 bln, sedangkan Meme Luna genap berusia 8 bln


21 Apr 2010: Hari Kartini - Surya mengenakan kostum Pak Polisi, wah wah gagah juga ya... Ketimbang mengenakan pakaian daerah gak mau, akhirnya mama sewakan aja kostum Pak Polisi tsb :P




Umur 8 bln udah bisa pegang botol susu & maem biskuit sendiri


03 Apr : di ultah adik Rio yang pertama, dirayakan di Cartoon Kingdom PTC





Nah kalo yg ini ekspresi genit Luna, cool abis deh :D


Ekpresi spt nenek kalau pas laper minta makan/kelaparan, xixi lucu kok meme :P

No comments:

Video clip perkembangan janin (9 months)

Song of today :



Faye Wong - Eyes on Me