Google

Welcome Note

This site/blog will tell the world more about my lovely son, named Agus Surya Yoewira or Yoe Wen Yang (his Chinese name). Beside uploading his photos and stories, I will also quote nice, spiritual and touching stories or articles from other resources. Hope this site/blog will be inspiring and useful for other moms in this world.
(Indonesian: Site/blog ini kupersembahkan oentoek putraku terkasih, Agus Surya Yoewira/Wen Yang. Walaupun tidak detail amat, akan selalu kutuliskan perkembangan dia baik melalui tulisan, cerita atau foto-foto. Selain itu ada macam-macam puisi, tantra, kalimat indah dan artikel-artikel yang semoga dapat berguna dan menjadi inspirasi bagi yang membacanya)

MY OATH TO YOU

When you are sad, ………………. I will dry your tears
When you are scared, …………….. I will comfort your fears
When you are worried, …………… I will give you hope
When you are confused, ………….. I will help you cope
And when you are lost, …………… and cant’t see the light, I shall be your beacon….Shining ever so bright.
This is my oath………… I pledge till the end. Why you may ask? ……………… Because you’re my son.


FAMILY = (F)ATHER (A)ND (M)OTHER (I) (L)OVE (Y)OU

Surya's reply :-D

Every love that you've been given to me
will never ever go away
coz your loves are
my spirit .......
my light ........
my destination ......
my guide ...........
and
my everything......

LOVE YOU, MOMMY.... !!!

Surya's Slide Show! (new born until 2 years old)

Tampang Surya kalo gundul

Surabaya, 13 Januari 2008

Surya potong rambut di salon utk ke2 kalinya (sebelumnya awal Nov 07). Yang pertama OK-OK bahkan sangat manis, tetapi yang kali ini susah banget pakai acara nangis segala. Begitu masuk, Surya sudah tidak mau didudukkan di mobil-mobilan yang ada di Kids Cut (Tunjungan Plaza) tsb padahal di TV udah diputar film Teletubbies.

Jadinya selama acara potong rambut, Surya dipangku mama dan Surya nangis terus. Untung tante yang motong pintar sehingga dalam 10 menit udah selesai, maklum tanpa model; jadi rambut Surya dipangkas abis seperti foto dibawah ini, hehe…… persis deh Shaolin and bikin Surya keliatan bandelnya gitu


No comments:

Video clip perkembangan janin (9 months)

Song of today :



Faye Wong - Eyes on Me